fbpx

Marketingplan VR-Amsterdam

Wij ontwikkelen jouw online content. En dat doen we super graag!

Hi Shakib!

Bedankt voor het leuke gesprek vorige week. Ik denk dat we nu een goed beeld hebben van je bedrijf en ook waarmee we je kunnen helpen! Ik zag zojuist dat je de website al een beetje hebt aangepast. Ben benieuwd of het nu duidelijker is voor de consumenten wat ze kunnen verwachten en welke ‘VR-games’ je verkoopt. Let me know!

 

 

Wat is WorkFanatics?

WorkFanatics is momenteel actief in het Nederland en het Vlaams sprekende gedeelte van België. Gestart in 2018 groeien we hard door als de unieke speler op het gebied van online marketing en content creation. We onderscheiden ons door de voorliefde voor eenvoud (je kan al binnen 2 minuten je bestelling doen) en door ons gedreven super team van creatievelingen die elke dag weer voor jou aan de slag gaat.

Wat gaan we voor je doen?

In dit voorstel zal ik kort omschrijven wat we voor je kunnen doen, wat daarvoor de tijdlijn is en welke tarieven we hanteren. Je hoeft niet al onze voorstellen af te nemen. Het is namelijk geheel vrijblijvend!

Doelgroepen: om VR-Amsterdam op de kaar te zetten hebben we in het gesprek besloten om te focussen op de volgende doelgroepen:
1) Kinderen tussen de 10 en 13 jaar die een verjaardagfeestje willen geven met een unieke ervaring.
2) Middelbare scholen in de omgeving van Amsterdam.
3) Ondernemingen van middel tot groot aantal medewerkers.
4) Toeristen
5) Vrijgezellenfeesten

Dit zijn best groot aantal doelgroepen maar kijkend naar het product (VR voor het 'normale' volk) is het niet vreemd dat daar een grote verscheidenheid in zit. Wel is het zo dat alle vijf de doelgroepen een andere manier van benaderen en marketing nodig hebben. Zakenmannen willen bijvoorbeeld anders benaderd worden dan hoe we de 'kinderfeestjes' moeten aanspreken.

Doelgroepanalyse: belangrijk voor de start is om goed in beeld te brengen waar de bovenstaande doelgroepen zitten. Het is namelijk verstand om te weten of onze aannames wel kloppen met de data. Dit scheelt later in het proces veel budget met de gerichte advertenties.
Deadline: ZSM

Ontwikkelen: nadat het duidelijk is hoe we welke ondernemingen moeten benaderen is het tijd om te gaan uitvoeren. We starten eerst met het ontwikkelen van content. We hebben hier wel input vanuit VR-Amsterdam voor nodig dus stuur ons alle foto's en filmpjes die je hebt op! Ons voorstel is om eerst te beginnen met 1 of 2 doelgroepen zodat we voor jou de kosten zo laag mogelijk houden. Als onze campagnes werken kunnen we het daarna uitbreiden.
Deadline: 3 juni 2019

Promoten: als de content is goedgekeurd en ontwikkeld kunnen we deze via de verschillende kanalen (Facebook, Instagram en Snapchat) promoten. Ons advies is om te beginnen met een advertentiebudget van 20,- euro per kanaal per dag, waarbij het goed is om te benoemen dat het budget van Facebook en Instagram kunnen worden gecombineerd.
Deadline: 7 juni 2019

Evalueren: na elke week zal er een evaluatie en nieuwe content per e-mail worden verstuurd. Zo hou jij grip op wat de resultaten zijn en kunnen we ook makkelijk sturen.
Deadline: 14 juni 2019

Tarieven: we werken bij WorkFanatics met een projectleider. Deze projectleider is een ervaren teamlid die wordt ingepland om voor jou aan de slag te gaan. In het geval van VR-Amsterdam kunnen we een projectleider voor een halve dag per week inplannen. Hij of zij maakt daarin de doelgroepanalyse, content en de evaluatie. Wij vragen daar per maand 395,- euro exclusief btw voor in het begin. Mochten de werkzaamheden meer worden door de inzet van meer kanalen of meer doelgroepen dan zal de projectleider aangeven dat hij meer uren nodig heeft. Je kan dan zelf de keuze maken!

Indien je buiten deze 4 uur per week nog extra ondersteuning nodig hebt (bijvoorbeeld in het geval van een extra last minute promotie, aanbieding, evenement etc) dan kunnen we dat ook regelen. In dat geval brengen we 25,- euro per uur in rekening. Mocht je een keertje een evenement hebben dan je ook kiezen om via ons direct een filmaker of fotograaf in te huren. Dit zijn jonge gasten die veel voor ons werken. Indien je daar interesse in hebt zal je projectleider een vrijblijvende offerte opmaken.

En nu?
Ik zou erg graag voor je aan de slag gaan! Je hebt een enorm gaaf product en ik vind daarom dat meer mensen zouden moeten weten dat jij daar -vlakbij het station- deze 'VR experiences' in huis hebt. Ik denk dat wij je daar ook goed bij kunnen helpen.

Let me know!
Mail Tom dat ik wil beginnen!
Enkele opdrachtgevers die ons waarderen