fbpx

Unieke sokken met je eigen logo & print voor €4.95 p.p

In samenwerking met RocketSocks

WorkFanatics heeft een tijdelijke actie i.s.m. met RocketSocks: unieke sokken met unieke print inclusief logo voor slechts 4.95 per paar!

 

Sokken zijn de laatste trend om jouw onderneming te doen onderscheiden van je concurrenten. Geef je klanten, medewerkers, relaties een paar coole unieke sokken voor het aankomende warme zomer seizoen. De perfecte eyecatcher!

We kunnen deze sokken voordelig aanbieden omdat we eenmalig deze actie opzetten. Alle bestellingen worden gecombineerd en in een keer aangeboden bij de producent van RocketSocks. Nadat alle sokken zijn geproduceerd worden ze naar Nederland verstuurd en kan je al je klanten, relaties en medewerkers de nieuwe sokken geven.

Voorbeeldje

Lever zelf een design aan of laat een van de WorkFanatics designers een sok voor je ontwerpen. Wil je een uniek printje of gewoon een sportsok met je logo? Geen enkel probleem. We denken graag met je mee.

Direct bestellen

Hoe duur zijn de sokken?
We kunnen de sokken voordelig verkopen voor een prijs van €4.95 per paar exclusief btw. Daarbovenop rekenen we wel €6,95 aan verzendkosten als je de sokken niet kan komen ophalen in Utrecht. Mocht je zelf geen design kunnen aanleveren dan kan WorkFanatics dit voor je maken voor €95,- exclusief btw.

 

Hoeveel sokken moet ik afnemen?
De minimale afname per maat (S/M/L/XL) is 50 paar. We adviseren om maat M te bestellen voor vrouwen en maat L voor mannen.

 

Hoe lang duurt de levering?
De deadline voor het bestellen is op 18 juni 2019. We verwachten 4 weken later (18 juli 2019) de sokken te kunnen leveren aan alle klanten.

 

Hoe zit het met de betaling?
We vragen een aanbetaling van 70% wanneer de bestelling is geplaatst. Bij aflevering betaal je de overige 30%.

Bestel direct je sokken

Je naam

Je bedrijfsnaam

Je e-mailadres

Je telefoonnummer

Hoeveel sokken maat S wil je afnemen?
Minimaal 100 stuks per maat en/of design.

Hoeveel sokken maat M wil je afnemen?
Minimaal 100 stuks per maat en/of design.

Hoeveel sokken maat L wil je afnemen?
Minimaal 100 stuks per maat en/of design.

Hoeveel sokken maat XL wil je afnemen?
Minimaal 100 stuks per maat en/of design.

Upload een design

Ja ik plaats hierbij mijn bestelling en ga akkoord met de algemene voorwaarden.