fbpx

Support

Waar kunnen we je bij ondersteunen

Praktische informatie om direct door te kunnen

Social media, communicatie, SEA of marketingplannen uitvoeren? Geen enkel probleem. Onze teamleden zijn harde werkers en hebben veel ervaring in de marketing. Photoshop, Excel of Google Ads? Geen enkel probleem!

Wij werken 24/7 om te zorgen dat jij snel je content op je kanaal hebt. Onze website is daarin vrijwel geheel geautomatiseerd maar mocht je toch ergens tegen aan lopen dan kan je altijd via deze pagina met ons mailen, chatten of bellen.
Direct aan de slag
Veelgestelde vragen
 • Wat is WorkFanatics?

  We bedenken, ontwikkelen content en begeleiden gedurende marketingprojecten en social media uitingen. Dat doen we voor de ZZP'ers, kleine ondernemingen en grote marketingbureaus. Als het maar met online te maken heeft! 😀

 • Hoe werkt WorkFanatics?

  We starten eerst met het analyseren van de aanvraag en nemen bij eventuele vragen direct contact op per WhatsApp, mail of telefonisch. Je krijgt daarnaast je eigen persoonlijke projectmanager toegewezen. Als alles duidelijk is gaan onze creatievelingen aan de slag en zet de projectmanager eventueel een advertentie campagne uit. De projectmanager zal samen met het resultaat een factuur sturen en wanneer deze betaald is zullen we starten met het publiceren van je content of het draaien van de advertentie. Super simpel!

 • Hoe zit het met de WorkFanatics overeenkomst duur?

  We zijn super flexibel! Heb je eenmalig een event, promotie of campagne waar je aandacht aan wil geven? No problemo! Wil je dat wij maandelijks al je uitingen op social media uit handen nemen? Let's go! Daarnaast bieden wij ook een 'maatwerk' optie voor ondernemingen die grotere campagnes, uitingen of een langdurige samenwerking aan willen gaan.

 • Op welke tijden werkt WorkFanatics?

  We werken momenteel van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur en 17:30 uur (Nederlandse tijdzone). Je kan echter daarbuiten wel een aanvraag doen voor bijvoorbeeld content, campagnes of advertenties. Klik daarvoor op de gele knop hieronder!

Direct aan de slag

Support

Chat: klik op de gele button rechts in het scherm

Mail: support@workfanatics.com

Telefoon: +31303690255

Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30

Boost je bedrijf en start vandaag

Wij houden ook niet van vertraging

Enkele opdrachtgevers die ons waarderen