fbpx

Laat WorkFanatics je online marketing uitvoeren.

Wij ontwikkelen jouw online content. En dat doen we super graag!

Dit is waarom we zijn gestart

In 2018 is WorkFanatics opgericht door Tom Porte. Zelf ervaren en gestart in september met twee klanten. Het concept was toen nog simpel: studenten koppelen aan bedrijven in het MKB. Tegenwoordig is het een full-service marketingbureau met zelf alle kennis in huis.

Lees ons manifesto

Dit is hoe we dat doen

WorkFanatics ♥ technology! We vinden dat de online marketing branche nog hopeloos ouderwets is: offertes opvragen, gesprekken inplannen en vergaderen. Niet bij WorkFanatics! We hebben WF gebouwd rondom flexibiliteit. WorkFanatics is er wanneer jij wil en waar je wil.

Direct aan de slag

Wat krijg jij er voor terug
(spoiler: content)

Content, content en content! Wij maken eenmalige content (voor bijvoorbeeld een evenement of productlancering) of denken langer met je mee. Geheel gedigitaliseerd en met overzichtelijke facturen bij elke opdracht.

Bekijk de prijzen

WorkFanatics is momenteel actief in het Nederland en het Vlaams sprekende gedeelte van België. Gestart in 2018 groeien we hard door als de unieke speler op het gebied van online marketing en content creation. We onderscheiden ons door de voorliefde voor eenvoud (je kan al binnen 2 minuten je bestelling doen) en door ons gedreven super team van creatievelingen die elke dag weer voor jou aan de slag gaat.

Work hard. Play harder. Stappenplan.

Social media, sales, communicatie, SEO, SEA of marketingplannen uitvoeren? Geen enkel probleem. Onze teamleden zijn harde werkers en hebben veel ervaring in de marketing. Photoshop, Excel of Google Ads? Geen enkel probleem!

Stappenplan
Stap 1: Wanneer we een aanvraag binnen krijgen krijg je een persoonlijke projectmanager toegewezen. Hij of zij is jouw aanspreekpunt en zal je gedurende je aanvraag begeleiden. Indien de projectmanager nog vragen heeft zal hij of zij je bereiken per WhatsApp, mail of telefonisch.

Stap 2: Als alles duidelijk is geeft de projectmanager de opdracht aan onze creatievelingen. Het creative proces gaat dan rollen en er worden spreekwoordelijke unicorns geboren. Als er resultaat is zal de projectmanager bij je terug op de lijn komen. Je kan dan nog één vrijblijvende aanpassing doen.

Stap 3: LIVE! We gaan je content live zetten of je advertentie verspreiden. Als je een flexibele overeenkomst bij ons hebt afgesloten zal je projectmanager de activiteiten rondom je campagne goed blijven analyseren en stuurt je na afloop van je advertentie een overzicht met de resultaten. Super handig!
Direct aan de slag
 • Tom Porte - Founder

  Tom is verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur van de onderneming. Hij reist het liefst, samen met zijn vriendin, de wereld rond.

 • Sander Bosman - Marketing Manager

  Sander weet als geen ander wat hard werken is. Hij denkt creatief mee en regelt alles wat je maar wil. Verder doet hij aan bungeejumpen.

 • Jim Zeehuisen - Allround Specalist

  Jim is een echte online marketing guru. Super goed met het opzetten van advertenties en campagnes. In beerpong is hij ook goed.

 • Martin Vos - SEO/SEA Specialist

  Martin is het jongste WorkFanatics teamlid maar met de meeste SEO/SEA ervaring. Hij snapt Google van binnen en van buiten. Verder reist Martin graag naar het buitenland!

 • Maureen Visscher - Web & Design Specialist

  Maureen is de ware design topper. Landingspagina's opzetten, campagnes bedenken en projectmanagement zijn haar specialiteiten. Ze gaat verder vaak richting Afrika voor ontwikkelingswerk.

 • Iris van Kranenburg - Content Specialist

  Iris is op haar best als je haar alle creative vrijheid geeft. Ze is een kei met Photoshop en het ontwikkelen van content. Daarnaast kan ze erg goed fotograferen!

 • Sander Visser - Content Specialist

  Sander maakt al sinds hij op de middelbare school zit content voor ondernemingen. Hij kan zich goed inleven in de klant en denkt actief mee. Sander is ook parttime journalist.

Boost je bedrijf en start vandaag

Wij houden ook niet van vertraging

Enkele opdrachtgevers die ons waarderen