fbpx

Marketing Student Inhuren in Nederland

Social Media uitbesteden? Sales opdrijven? Marketingplan schrijven? Huur een marketing student in bij WorkFanatics. Het verschil met een standaard uitzendbureau is dat er bij WorkFanatics geen recruiters werken. Alle studenten worden geselecteerd door experts op jouw vakgebied. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jij een student krijgt die past bij de marketingwerkzaamheden en bij jouw organisatie.

 

WorkFanatics is een kleine start-up in het centrum van Utrecht. Doordat Utrecht vrij strategisch is gepositioneerd (in het midden van Nederland) kunnen wij vanaf ons kantoor heel Nederland (Groningen, Amsterdam, Maastricht, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Arnhem, Den Haag etc.) voorzien van onze studenten inhuur service.

 

Weet je precies wat voor marketingstudent je wil hebben? Laat het onze experts dan weten via WhatsApp of met een snel telefoontje naar 030-3690255. Wil je direct een marketingstudent aanvragen dan kan dat ook via onze website. Je ontvangt dan binnen 1 uur reactie van ons met een duidelijk overzicht hoe de selectie gaat, wat de tijdsplanning is en wat de kosten zijn. Nog niet overtuigd? Lees hier vijf redenen waarom je een marketingstudent moet inhuren.

Boost je bedrijf en start vandaag

Wij houden ook niet van vertraging

Enkele opdrachtgevers die ons waarderen